donderdag 10 maart 2022

Wenkies

Met het ouder worden, lijkt het wel of mijn wenkbrauwkleur steeds lichter is geworden. Sommige haren zijn zelf wit (en keihard en recht naar voren groeiend!). Nu geven wenkbrauwen wel uitdrukking aan je gezicht en dus me gaan verdiepen in hoe ik dat voor elkaar krijg (behalve interessant kijken!).

Gewoon inkleuren dus!

Mooi he!! En subtiel ook.







8 opmerkingen:

Mevrouw Niekje zei

Toevallig heb ik dit weekend een doosje Etos wenkbrauwpoeder gekocht. Heel lichtjes met een oogschaduwaanbrengstaafje (?) op de wenkbrauwen en dan met een oud schoon mascaraborsteltje even door de wenkbrauwen heen. Bijna niet te zien, maar toch te zien! En die grote ingekleurde snorren die jonge meiden nu hebben laat ik lekker voor wat ze zijn!

Marlou zei

hahaha Cellie,

ik moet lachen om de reactie hierboven: "die grote ingekleurde snorren"
ja, dat vind ik ook zo'n idioot gezicht.

Bij mij is niet alleen de kleeur veranderd: de haartjes zijn bijna allemaal verdwenen. Erg!!
Ik teken elke ochtend heel voorzichtig een streepje.
Dat geeft toch wat uitdrukking.
Maar ik vind het zoooo jammer!

Groetjes en zuinig zijn op je wenkies!

Simo zei

Hallo NZMZ, heb ik ik ook gemerkt, na de grijze haren zijn de wenkbrouwen aan de beurt. En ook veranderen ze, worden wilder of vallen gewoonweg uit. Nu 65 plus heb ik al heel wat artikelen aangeschaft, geprobeerd en weer weggegooid. Had altijd donkere wenkbrouwen en wat het beste werkt is tegelijk met mijn lichtbruine oogschaduw wat bijkleuren. Succes, ben benieuwd wat bij jou werkt. Adriana

Siebrie zei

Ik verf mijn wenkbrauwen 3x per jaar, donkerbruin. Tubetje van de drogist (tubetje verf en flesje peroxide, geloof ik), centimeter verf met 3 druppel peroxide mengen, vaseline rond de wenkbrauwen smeren, wenkbrauwen insmeren met verf (kammetje zit in het pakketje), een paar minuten laten inwerken (hoe langer, hoe donkerder), met nat watje eraf halen en klaar is Klara.
Pakketje kost zo'n €12, maar ik doe er bijna 5 jaar mee.

Bertiebo zei

Hahaha!

Anoniem zei

Ja, met zo'n sjabloontje! Daardoor zien straks alle vrouwen tussen 16 en 66 er hetzelfde uit.
Omdat ik grijs geworden ben en lichte ogen heb, wil ik geen donkere wenkbrouwen meer, evenmin als zwarte eyeliner. Voor mij minder dramatisch lichttaupe wenkbrauwpotlood (inkleuren, niet tekenen) en "halve" lijntjes rond de ogen in een zachte kleur. Juist daardoor kun je mijn ogen zien en die mogen er nog best wezen!

nicole orriens zei

Dat herken ik! Die van mij worden ook steeds lichter!

Kliefje zei

Vreselijk, deze trend. Gelukkig kan het ook veel subtieler. Als je jarig bent, stuur ik je in plaats van een rode lippenstift, een wenkbrauwopfrisding ;)