maandag 28 maart 2022

Zonnig zondag

Dankbaar dat er nul dingen op de planning stonden dit weekend, want nog steeds snot all over. En dan ook nog die verschuiving van de tijd. Word meestal voor de wekker wakker en 'weet' dan ongeveer hoe laat het is. Nu wist ik helemaal niks meer. Alleen dat ik wel lekker had doorgeslapen. En alweer droomde over een voormalige lover. 

Lekker in mijn boek over de Cazalets gelezen in de tuin. Vervreemdend aktueel. Over schaarste na de (WOII) oorlog, opnieuw een balans vinden na jaren van onzekerheid. Relaties die vastlopen of vastliepen door de oorlog en afwezigheid. Mooi geschreven.

Beetje in de tuin gerommeld, met de nadruk op beetje, want niet al te veel energie. Genoten van de vogels, de merel, de roepieroepie, zoveel vogels hoor ik nu. Maar geen weekendboodschappen gedaan met een snothoofd. Dat lijkt me nogal asociaal voor iedereen die ik in de winkel ontmoet. Dus maar doen met de voorraad en dat is meer dan genoeg nog. Creatief met Kurk.

Kopje (gember)thee op zijn tijd. De schillen van de uitgeperste sinaasappels in de tuin verspreid; lijkt te werken tegen verse kattendrollen; die zie ik niet meer. Nou ja, niet meer dan een week terug. 

Fijn om naar de F1 te mogen kijken. Dan kijk ik via Viaplay maar met commentaar via F1 radio want stukken beter. Fijn dat het allemaal technisch kan die opties.

En Verstappen nog gewonnen ook in een nogal spannende race, vooral de laatste 10 rondes. 

Even de adrenaline weer laten wegstromen en dan weer een nieuwe werkweek op stapel. Op tijd naar bed, ook een beetje ter compensatie van de tijdverandering. En het snothoofd.

Kreeg eindelijk na drie maanden een salarisvoorstel. Joepieeeee...dan zit ik weer op niveau van 1995 qua salarishoogte. Wat een vooruitgang. Nu nog onderhandelen dat men ook mijn werkelijke reiskosten gaat betalen. En goed rekenen wat dit voor mijn toeslagen betekent. 



4 opmerkingen:

izerina zei

Dat van die sinaasappelschillen wist ik niet. Ook eens proberen

klaproos zei

beterschap cellie

Marlou zei

Ha Cellie,

ondanks je verkoudheid toch een heerlijke zondag...
beterschap!

Groetjes, Marlou

Mevrouw Niekje zei

Ik had al eens begrepen dat je vroeger ander werk deed, weet niet hoe het komt dat je nu dit doet, maar fijn dat er wel wat salarisverhoging aankomt, altijd fijn in deze dure tijden. Beterschap met het snothoofd!