maandag 14 maart 2022

Zachte krachten

Fijne tegenhanger voor de boze krachten die vanaf je beeldscherm of krant je wereld in rollen. En bijna niet meer te ontlopen zijn. 
Een bezoekje met dochter en kleindochter aan de Ikea. Gewoon spontaan want dochter belde of ik zin had om even mee te gaan.

Had afgesproken bij een vriendin eind van de middag en zo lief dat mijn dochter me daar helemaal met de auto heen bracht. Heel eind om voor haar. Ook leuk dat mijn vriendin mijn kleinkinderen kon bewonderen, de ene was net wakker en de ander was benieuwd wie die mevrouw was, al had ik haar een foto van honderd jaar geleden laten zien, toen die vriendin op kraambezoek was. En ja, die baby is je moeder.

Haha...zo leuk dat koppie. 

Gezellige avond gehad bij vriendin en haar man. Ook haar dochter kwam nog even aanwippen, dus ook leuk om haar weer te zien en even te spreken.

Laat thuis, maar dat hinderde niks; geen verplichtingen de volgende dag. Wel op tijd eruit want ik wilde eerste uitzending (herhaling van vrijdag) van Gardener's World op de BBC graag zien. Heerlijk programma. 


Afbeelding van Sergio Cerrato - Italia via Pixabay 



In de tuin gewerkt, zonder jas. Zag dat mijn bak(je) violen helemaal verpieterd eruit zag. Dus even reanimeren. Lekker verstand op nul en blik op oneindig in de tuin. Daarna nog even boek in de brievenbus van de bieb gedumpt en stukje gefietst. Tijd geleden dat ik zo veel activiteit had in een weekend. 



Opoe. 

6 opmerkingen:

Mevrouw W. zei

Dat klinkt als een heel goed weekend!

izerina zei

Wat klinkt dat geweldig

Bertiebo zei

Een weekend zoals een weekend moet zijn

Marlou zei

Ha Cellie,

doe maar veel van deze weekenden...
Zo heerlijk rustig!

Gouwe ouwe!

Liefs, Marlou

pourquoi pas ??? zei

Wat heerlijk klinkt dat allemaal. Die boze krachten betreft het lukt mij heel goed om ze buiten de deur te houden. Wel of niet kijken maakt voor de wereld geen verschil, ze gaan toch wel door. Wel op de hoogte van de goede doelen hier en daar dus daar kan ik aan meedoen. Mijn hoofd zoveel mogelijk gevuld met positiviteit net als jij. Heerlijk om je kleindochters te kunnen showen want er bestaan toch geen mooiere dan die van jou toch? liefs.

klaproos zei

heerlijk toch cellie, die tv en radio die kunnen uit, de wereld gaat gewoon door, ik steek mijn kop niet in het zand, maar probeer wel veel te ontlopen:-)
gelukkig lukt dat goed :-)
what the wordl needs now is love sweet love..... sweet love

xxx