donderdag 28 april 2022

Alweer een dag

De zon heb ik de hele Koningsdag hier niet gezien, pas na zessen gezien. Voor de rest van de dag was het bewolkt en niet echt warm. Zo'n verschil of de lucht opengetrokken is en de zon te zien is, of een dicht wolkendek.

Maar wel dingen gedaan die energie geven. En er was bij het winkelcentrum waar ik de tompouce scoorde ook een vrijmarkt. Voor kinderen die vrijmarkt, maar er zaten toch heel wat ouders achter het kleedje. En wat veel spullen hebben wij op zolder! Zelfs na twee jaar geen vrijmarkt mogen houden. Om misschien juist omdat.

Kocht wat kinderboeken bij een lief meisje. Waren wat goedkoper dan ik gaf, maar ik ga niet zeuren over wisselgeld bij een kind. Blij dat ik wat los geld in mijn knip had, want niet op berekend. Leuke voorleesboeken voor kleindochters. Was ik ook direct klaar met mijn rondje vrijmarkt.

Daarna lekker de tuin ingedoken, was deed er langer over om te drogen, want het waaide ook nog nauwelijks, nog een stukje zitten lezen en dan is het alweer tijd om de werktas in te pakken, laptop tas idem en me voor te bereiden op een werkdag. Men is helemaal weer van vergaderingen op kantoor. Zucht.
Dus ook even nadenken wat ik aandoe en meeneem. En hopen dat half Nederland een heel lang weekend heeft zodat het OV lekker leeg is. 








1 opmerking:

mrs H. te B. zei

Ik zit in ieder geval niet in het OV (lekker sadistisch), want ik ben een paar dagen vrjj (cq thuis een stuk schrijven...). Ik wens je een goede werkdag (bijna weekend?)