dinsdag 5 april 2022

Testing, 1, 2, 3.

Maar weer een thuistest gedaan, want nog een collega die positief getest heeft. Blij dat ik af had gezegd voor dat etentje. 

Thuistest negatief, maar snotter nog steeds. Misschien ook niet meer gewend aan wat een verkoudheidje inhoudt. Maar zolang het nog kan, werk ik dan liever thuis. Dan is de optie tot besmetten van anderen zo klein mogelijk. Voelde ook als een snothoofd. Nou ja..beter dan een Potato-head. Dus laat uit bed voor een werkdag, maar het kon en kan. Zit ik toch nog achter mijn werkplek (thuis) om 08.15 al dingen te regelen. Gedouched, haar gewassen en in schone kleding. 

Dus hoezo laat? 


Nu niet te lang hier weer achter de laptop hangen, maar koken. Vers en gezond. Dus. Heb broccoli met rode paprika, een uitje en vega-gehaktballetjes geroerbakt. 


7 opmerkingen:

Bertiebo zei

Goed van jou. Dat je toch je werk doet en zelfs keurig op tijd, dat je test en dat je gezond kookt.

izerina zei

Beterschap

klaproos zei

beterschap cellie

nicole orriens zei

Wonderlijk hoe een verkoudheid nu toch iets is om voor te testen. Bij ons thuis is dat inderdaad ook zo.

Mevrouw Niekje zei

Goed bezig!

Luz zei

Je weet wat Einstein zei hè...domheid is steeds hetzelfde doen en hopen op een andere uitkomst. Al denk ik dat jij heel blij bent met steeds deze uitkomst. Hoe het beestje ook heet, het is goed om thuis te blijven bij klachten, beschaafd ook, en raar dat dit soort regels ook niet meer van kracht zijn. Eigenlijk de meest effectieve maatregel, thuis blijven bij klachten

Unknown zei

Er heerst een zeer vervelende verkoudheid, langdurig ook. Gun jezelf de tijd om op te knappen, even een dag rust, beterschap