vrijdag 8 april 2022

Vera-style

Zeiknat geregend, althans mijn laptoptas. Niet zo fijn. Op mijn werk aangekomen, waren de papieren die ik erin had gestopt vochtig, dus hoe vervoer je droog een laptop in een laptoptas in de regen en hagel. Die is dus niet waterafstotend of zoiets. Misschien inspuiten met van dat spul voor schoenen?

Mijn jas was wel goed- waterafstotend en blij dat ik ook dat Vera-regenhoedje had opgedaan, want met die keiharde wind is een capuchon niet handig. Die waait dan toch af en ik zie bovendien niet zoveel dan. Met tuttebelhoedje wel.




Op de terugweg waaide ik bijna van de fiets. Wat een rukwinden. Net voor het weer ging gieten de fiets in de schuur. Hoera!

Drukke dag op het werk, vooral nogal hectisch, maar blij dat ik het weer volbracht heb. En er al een maaltijd klaar staat. Alleen nog even opwarmen. 

Altijd goed om vooruit te plannen. 



8 opmerkingen:

izerina zei

Aan mijn Vera-hoedje heb ik ook koordjes gemaakt. Tegen afwaaien

Bertiebo zei

Hahaha, een Vera-hoedje. Zo leuk. Maar het verbaast me dat het bleef zitten. Niet normaal zoals het gisteren waaide

nicole orriens zei

Het was gisteren inderdaad behoorlijk stormachtig en met veel regen!

Anoniem zei

Vuilniszak er om heen.
Marijke

mrs H. te B. zei

Als Vera Stanhope het draagt is het een STOER hoedje, geen tuttebellenhoedje.... Ik kwam ooit een predikant in de bus tegen, die helemaal verzaligd zat te vertellen dat IEDEREEN op de begrafenis waar hij was z*knat was geregeld, BEHALVE hij met zijn (vreselijke, niet begrafeniswaardige) vissershoedje...

mrs H. te B. zei

Mmm, ik zat nog onder het hoedje - maar jij bedoelt waarschijnlijk de laptop ;-) Maar een vuilniszak, OF impregneren van de tas, dat MOET helpen!

Anoniem zei

Bij mijn rugzak, ook niet waterdicht, gebruik ik een Drysac van Sea to Summit...lichtgewicht, en waterdicht.Ik heb een grote gekocht(maatje vuilniszak zeg maar) zodat ik die als een soort binnentas erin kan doen.

Marthy zei

Ik lees jouw blog voor het eerst maar dat terzijde. Terwijl wij net Vera hebben zitten kijken, een herhaling maar dat maakt ons niets uit, moest het kwartje even vallen toen ik het filmpje keek. Maar de stem, de mimiek, toch ook het gezicht, geweldig.