woensdag 27 april 2022

Clouded with meatballs?

Toen ik vanochtend opstond zag ik aan de voorkant van mijn huis een hele donkere lucht. De zon komt aan de andere kant op en daar was het niet helder, maar wolken, wat ook verwacht werd voor vandaag.

Maar die donkere, bijna dreigende lucht? Denk de reflectie van de opgaande zon op nog meer wolken die kant uit, want geen regengeur.

Zo direct even een boek in de brievenbus van de bieb gooien en kijken of ik nog ergens, nou...om exact te zijn bij een Hema, een oranje tompouce kan scoren. Gewoon omdat alles wat er te vieren valt en in vrijheid ook nog eens, ook de vrijheid om te zeggen dat je er niks mee hebt, dat is aanleiding om het een beetje aan te kleden. Maar met mate! Voor de rest aan de snoepkomkommers! Of een oranje Paprika in reepjes gesneden. 

Misschien nog even rondje Koningsmarkt, gewoon leuk om te snuffelen. Potje kleingeld mee en verder ontspannen vandaag. Gisteren lekker gewerkt; wat ik af wilde krijgen kwam helemaal af, dankzij de inzet van een collega in dit project. Van de week moet ik weer een nieuwe batch klaarzetten en aanmaken, dus beginnen we weer van voren af aan. Maar deze is klaar. Altijd een goed gevoel. Niet achterlopen, maar bij zijn.

Had van de week een Zoomsessie met een buitenlandse maker van het softwareprogramma van mijn werk. Had me diepgravende vragen, testen etc voorgesteld, maar na wel 10 minuten max. waren we al klaar. En die zaken zijn al uitgebreid getest met de ICT afdeling van mijn werk, dus al bekend en ook vastgelegd. Dus wat voegt dit nog toe? 

Niet druk over maken; ik werk dus al bijna een jaar houtje-touwtje en men krijgt het maar niet opgelost. Zelfs de stagiaires kunnen er normaal mee werken. Een paar andere collega's en ik niet. 

Hup; eruit jij anders zit ik weer weg te dromen bij van alles en nog wat te lezen online. 


Afbeelding van Hans Braxmeier via Pixabay 

Jullie nog (Oranje) plannen voor vandaag?



5 opmerkingen:

Luz zei

Ik wacht op jouw verslag van Máxima 😁

mrs H. te B. zei

Ik ga "mutsen": thuis en in de tuin een beetje rommelen, vanmiddag op de fiets naar een plaats waar het minder druk is dan in mijn eigen woonplaats, genieten van het feit dat ik niet (meer) de drukte van de rommelmarkt op hoef - die (leef) tijd heb ik gehad, en dat voelt ZALIG!

Lot zei

Ik ben aan het strijken lekker voor de TV, maar om kwart over 11 ga ik toch naar de BBC voor Snooker, is toch nog leuker.
Dan heb ik de kleding gezien en al mooie beelden van Maastricht

Mevrouw W. zei

Vanmiddag ga ik even voor de dieren van iemand zorgen die op vakantie is en verder een beetje in onze tuin en huis rommelen.

Iris Papilio zei

Heerlijk TV gekeken vanochtend, altijd leuk. En net 45 minuten gelopen, verder dan ik normaal doe, maar het ging goed! Was je tompoes lekker? 🦋