zaterdag 16 april 2022

Ei ei

Even zo wat grote Paaseieren scoren (mijn ervaring is dat de dag voor Pasen er niks meer is. Een klein schapje en dan is Pasen weer afgeschaft), want heb de kleindochters uitgenodigd om die te komen zoeken in de tuin. Koop ik ze ver van te voren, dan vreet ik ze zelf op. Dus maar niet te vroeg kopen, plus dat ik al een aantal malen voor niets dingen kocht. Komt er niemand. En teveel dingen in huis triggert vreetbuien. Dat moet ik dus ook niet meer doen.

Goede herinneringen aan het Paaskipje in een mandje wat we van Opa en Oma kregen. 

Dus hup..in de benen en kijken of er nog iets te koop is ergens. Denk dat ik maar even naar de ouderwetse Jamin trek.

Het geeft energie (of is het liefde) om wel te durven vragen. Voel me nogal klein geworden momenteel. En Bor de Wolf. Gelukkig hoefde mijn dochter niet het hele paasweekend te werken en zijn de kleindochters ook nog bij haar dan. 



Afbeelding van anncapictures via Pixabay 



5 opmerkingen:

Mevrouw W. zei

Wij kregen ook zo'n mandje van opa en oma vroeger. Ik heb geen idee of dat ieder jaar was, maar ik weet wel dat we het gekregen hebben. Grappig, ik was dat helemaal vergeten...

izerina zei

Oh ja,dat mandje van opa en oma. Blijf daar maar van af als kind

Kliefje zei

Of die heeeeel grote paashaas. Waar je dan eerst die oren van af vroot :)

Alice K. zei

Wat een gezellig idee dat je je kleindochters uitnodigt voor het zoeken van paaseieren. Ik weet zeker dat ze het prachtig zullen vinden. Ze boffen met zo'n oma!

Groetjes en fijne paasdagen. Alice K.

Anoniem zei

Fijne Paas gewenst, genieten van het bezoek van dochter en kleindochters en een zonnetje!