zaterdag 2 maart 2024

Provocatief

 Kan hier smakelijk om lachen en zie ze zo voor me, de dames die zichzelf of lelijk of dik of stom vinden. En er beeldig uitzien en een leven hebben waar de meesten voor zouden tekenen. 


Jullie bekend met dit soort vrouwen? 2 opmerkingen:

johmar zei

Zat ooit op fitness en daar liep een dame rond die het er de hele tijd over had dat ze zichzelf dik vond en vroeg dan aan iedereen of ze niet te dik was. Ze had zeker voor iemand die 3 kinderen gekregen had een mooi lijf en zeker niet dik. Vond het altijd een beetje sneu voor haar vriendin die door medicatie vocht vast hield en niet echt slank was. Volgens mij vroeg de eerste dame het omdat ze graag hoorde dat iedereen dan zei, nee hoor je ziet er goed uit . Toen ze het dan ook een keer aan mij vroeg zei ik, nou je moet zeker nog wat meer trainen want zie toch wel dat je aangekomen bent. Haar mond viel open , dit was niet wat ze wilde horen. Aan mij heeft ze in ieder geval nooit meer gevraagd of ze niet te dik was.

Mevrouw Niekje zei

Ja, soms nog een jonge collega, die zijn gewoon nog onzeker, die doen het niet om de aandacht te vestigen op hun prima lichaam en/of gezicht. Maar meestal reageer ik niet eens, dat laat ik aan de andere, jonge, collega's over.