zaterdag 4 april 2020

Rustgevende verhalen

Fijn als er een kanaal is waar je met een glimlach bij kan inslapen.


of deze:
Toch berichten lezen over jonge kinderen, zelfs een baby van 6 weken die het virus heeft en opgenomen moest worden, die doen mij geen goed. Dan denk ik aan mijn eigen kleindochter, die al eerder opgenomen moest worden met benauwdheidsklachten (vorig jaar, toen speelde Covid-19 nog niet hier). Toen er nog ruimte en aandacht was in een ziekenhuis, gewoon om de hoek.

Toch maar wel een beertje voor het keukenraam gezet donderdag. Omdat ik mijn zachte kant ruimte wil geven en kinderen in de buurt graag iets leuks wil laten zien. Misschien wel het kind in mij. Dus staat het beertje wat 34 jaar geleden bij mijn dochter in haar bedje lag voor mijn raam.

Mooi gezongen en een lied van optimisme vond ik ook bij Radio Oranje. En ik hou van de melodie. Het zingen begint vanaf 7.30 als het ietwat teveel gepraat is. Of je slaat het helemaal over en zingt zelf wat. Kan ook.


Hoorde dat mijn zoon bij wat vrienden had geinformeerd of ze nog vuurwerkbrillen en/of mondkapjes thuis hadden liggen en die bij een ziekenhuis afgeleverd, nadat hij had gevraagd of ze daar behoefte aan hadden. Graag!  Dan ben ik trots op hoe hij in het leven staat.

Verder gisteren naar een mooie aflevering van Endeavour gekeken op de Belg. Fijne serie.2 opmerkingen:

  1. Endeavour hebben we ook gekeken, niet mijn keus maar kijk wel mee .
    En tot onze grot vreugde is er week een serie van 6 Cold Feet gestart, dus kijken we vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik kijk ook niet meer zoveel naar het nieuws. In het begin wilde ik continu op de hoogte blijven, maar daar word je gek van. Ik kijk en luister ook veel naar radio Oranje. Dominee Gremdaat en Francis van Broekhoven zijn precies wat het land nu nodig heeft :-)

    En mensen als jouw zoon, natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.