woensdag 9 december 2020

De Krokante Leesmap

Vannacht naar een aantal afleveringen van de podcast "De Krokante Leesmap" geluisterd. Een fijn en gevarieerd programma, vooral door de droogkloot Marcel van Roosmalen. Die altijd zo klaagt over het vreselijke dorp waar hij nu 'moet' wonen en dat daar vrijwel niets te beleven is. Ik moest zo lachen om hoe hij vertelde dat hij de chocolade munten van zijn kinderen had opgegeten en ze daardoor had behoed voor een enorme portie suikers.

Maar blij dat er podcasts en luisterboeken zijn. Want ik wil dan het liefst weer zachtjes in slaap dommelen dus dan is iets gaan bekijken online niet handig. Lezen zou nog kunnen, maar dan moet ik ook eerst weer een lampje aan doen en naar iets luisteren, daar hoeft niets voor aan te blijven staan wat fel licht geeft.

Kom maar op dag; ik ben er weer klaar voor.









4 opmerkingen:

Marlou zei

Ha Cellie,

wat een stem heeft-ie!
Lijkt me prima om bij in slaap te vallen.
Hoewel.. hij is ook leuk!
Die Sunny... ze krijgt wel op d'r sodemieter!

Vanavond ga ik luisteren... De krokante leesmap!
Ben benieuwd of ik er bij in slaap val...

Groetjes, Marlou

nicole orriens zei

LOL. Alleen die naam al 'De krokante leesmap' maakt mij nieuwsgierig. Wat een grappige naam.

Iris Papilio zei

Midden in de nacht? Wel een aparte naam, maar ik associeer die naam dan wel weer met iets lekkers... Toch fijn voor je dat je hier wel weer mee in kunt slapen.

Firma Fluitekruid zei

Wat een leuke tip! Ik luisterde net, en dacht eerst: wat een slap geouwehoer. Maar na een tijdje vond ik het toch wel grappig, ik moest er even in komen. En ik zie dat ik nog een heleboel afleveringen achter loop, dus: thanx!