dinsdag 8 december 2020

The Split, serie 2

Op een vrij achterlijk tijdstip, om 00.20 uur op zondagnacht/maandagochtend, zendt de NPO3 deze BBC serie uit waar ook Barry Atsma weer een grote rol in speelt.

Mooie serie, over 3 zussen en hun moeder die allemaal als advocaat werken, behalve de jongste zus. Werken op een groot kantoor in Londen. Dat geeft mooie beelden, maar ook de druk van werken op een groot en prestigieus advocatenkantoor, met dito clienten. En ik hou ook van de aankleding, de huizen, de kantoren, de kleding en schoenen. 

En het werk natuurlijk. Ooit werkte ik als secretaresse op een advocatenkantoor. 

Waarom pas om middernacht uitzenden?

Anyways, je kan de uitzending altijd nog gratis een week nadat het op tv is geweest bekijken op NPOStart. Ben je later, dan moet je betaald lid worden, maar kan je de hele reeks bekijken.  Net als het eerste seizoen is ook dit weer een aanrader.
5 opmerkingen:

 1. Ik ga er bijna aan beginnen, heb alles opgenomen. Vast een lekkere serie en Barry Atsma draagt daar zeker aan bij. Ik wil niet in een gat vallen na Klem natuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De eerste serie hebben we gekeken en dat nu seizoen 2 was begonnen hebben we gemist terwijl we de VPRO gids toch goed heleaal lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt mij wel wat! Dankjewel voor de tip, deze serie wil ik zeker graag proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Cellie,

  inderdaad: wat een tijdstip...
  Maar ja... we kunnen altijd alles terugzien of opnemen.
  Deze serie lijkt me wel wat.
  Ik houd van mooie, Engelse series...

  Dagdag!
  heb het goed vandaag,
  Marlou

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad een héél raar tijdstip. Waarschijnlijk gaan ze ervan uit dat iedereen het opneemt en er op normale tijdstippen belangrijkere series moeten worden gepresenteerd.
  Veel kijkplezier!

  BeantwoordenVerwijderen

Commentaar wat kwetsend of gewoon 'stom' is haal ik weg. Mijn blog is mijn veilige plek.