zondag 2 juni 2019

Badpakkentijd

Toen ik las hoe warm het vandaag zou worden, nam ik me voor als enige kledingstuk vandaag een badpak aan te doen. Die leuke met margrietjes erop.


Afbeelding van tina244 via Pixabay


En vooral vandaag als een soort vakantiedagje in te delen. Dus lekker lezen, laat ontbijtje buiten, onder de parasol en als het te heet werd, een kleine siesta binnen. (aka Netflixtijd). Realiseerde me heel goed dat het voor veel mensen niet zo onbezorgd is, want of nog kinderen in huis of ouders die zorg behoeven, of een roedeltje dieren die verzorging nodig hebben. Dus zie waar ik me nu niet druk over hoef te maken en wees verheugd.

Gisteren had ik het grasveldje al gemaaid en wat werk in  de tuin gedaan, dus vandaag hoefde er niets van mijzelf. (Ik dacht nog: haha...je HOEFT geen enkele dag iets. Meer. Helaas). Ook nog op het laatste ogenblik snel langs de bieb gefietst. En ja, op tijd afgestapt! Maar wilde geen nieuwe boeken mee, want er liggen er nog wat. Dus alleen een tijdschrift meegenomen. Voor tussendoor.

Maar de negatieve gedachten heb ik maar mijn hoofd uit laten waaien. Want dat - waaien - deed het wel en maakte dat het nog aangenaam was. Zag de pioenrozen per minuut grotere knoppen krijgen. En mijn New Dawnroos popt open in een roze wolk. Prachtig!

Nu ruik ik her en der barbeque's. Ook heel zomers.

Grappig dat sommige tv-programma's al een zomerstop hebben, dus ik mis op vrijdag Twee voor Twaalf. Pas in september weer te bekijken. Lekker hoor zo'n lange zomervakantie.

Zomervakantie. Nu al? Wat gaat de tijd snel lijkt het.
4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik mis 2 voor 12 nu al.

franca zei

Klinkt goed.
Zelf had ik gewoon een lange werkdag ( maar wel met een super groeiende baby, en oudste die ik wat Nederlands probeerde te leren, en een hele aardige kraamvrouw)en dan is het ook met warm weer niet zo erg om te moeten werken.
groetjes, Franca.

Marlou zei

Goedemorgen!

wat een heerlijke tijd... in de tuin met de pioenrozen en een grasveldje.
Dat ruikt na het maaien altijd zo lekker.
Ik ben gek op het licht en de warmte.
Hoop dat we nog heel veel mooie dagen krijgen!

Groetjes van Marlou

.

Iris Papilio zei

Wat een positief en vrolijk logje! Heerlijk om te lezen! Genieten van alles om je heen...